Prima expozitie personala “Misterul Culorilor”, Mangalia, 07 iulie 2013

Prima mea expozitie personala a avut loc pe 7 iulie 2013, si a fost gazduita de Cercul Militar Mangalia, prin amabilitatea Dlui. Comandor Sef Vasile Chirila si a Dnei Director a Cercului Militar, Liana Naum. Expozitia a fost prezentata de Clubul Artelor „Solteris”, prin Presedinte Emilia Dabu, scriitoare si membra a Uniunii Scriitorilor din Romania.

Au dat curs invitatiei Dna Dr. Tatiana Odobescu, critic de arta, maestrul Karl Robert Perko, membru al Uniunii Artistilor Plastici Europeni, Nicolae Gageanu, membru UAP, pictor Marcela Dabu, pictor Mioara Iancu Bratosin, romanciera Dora Alina Romanescu, poeta Ana Ardeleanu, prof. Adina Lozinschi, George Serban. Invitatul special al evenimentului a fost Dl. Senator Marian Vasiliev, Membru in Comisia de Cultura a Senatului Romaniei. Recitalul de muzica folk, sustinut de cantautorul Radu Craciunescu si muzicianul Viorel Oleniuc, a desavarsit clipa inchinata magiei culorilor.

As dori sa multumesc familiei mele, tuturor prietenilor si colegilor, si in mod special colegilor de la Clubul Artelor “Solteris”, care m-au incurajat si m-au sustinut in parcursul meu artistic si sper ca lucrarile mele sa va incante si sa aduca bucurie si emotie in sufletele voastre frumoase.